sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Voihan piip!



Kiitos Hilla, kun aamulla aloitat piippauskonsertin siinä 6-7 aikoihin, lauantaina ja sunnuntaina. On se niin mukavaa! Neidin aamupala on siis ilmeisen myöhässä vapaapäivinä, sillä pissahätä ei ole piippauksen aihe (jos Hillan päästää pihalle, niin se töllöttää siellä kaikkea mahdollista kukista perhosiin, mutta ei pissaa....). Vaikka ei reagoida piipitykseen mitenkään, niin pakko se on ennen pitkää nousta ja tästähän riemu repeää (Hilla 1- Me 0 ) Eli taas erävoitto Hillalle, kun kuvitteli saavansa meidät ylös ininällään.. On se mahtavaa.

No ei hätä ollut tämännäköinen, vaikka aamun kahden lyhyemmän lenkin jälkeen olin jo itku kurkussa, kun Hilla ei kuunnellut mitään, ei kiinnittänyt muhun pahemmin huomiota jos pyysin tekemään jotakin ja oli kaikinpuolin niin välinpitämätön ja puupäinen kun olla ja voi.. Ajattelin epäonnistuneeni täysin, hyvä etten itkua vääntänyt... On se rankkaa rhoden kanssa ;) Hilla tosin pääsi lenkin päätteeksi polskuttelemaan isoon ojaan, ja oli niin hyväntuulinen sen jälkeen että tuli jo parempi mieli emännällekkin :)

No iltapäivä meni mukavammin, ja lähdettiin karkeakarvaisen kettuterrieri Max:in ja emäntänsä Janskun kanssa Porsooseen oikein kunnon metsäteille. Koirille kohtaaminen oli ensimmäinen laatuaan, ja vauhtia riitti ;) Aluksi pidettiin haukut hihnassa, ja kun sitten kaikki näytti olevan ok, päästettiin ne temmeltämään. Oi mitä menoa :)! Max 9kg vaan toki hieman arasteli Hillaa 35kg, mutta ihan hienosti meni! Kännykän kamera ei meinannut pysyä kaverusten vauhdissa, kuten näkyy!! Juomapaikalla sitten Max kai koki jäävänsä liian ahtaaseen tilaan Hillan ja emäntänsä väliin, että se ärjäisi Hillalle ja osoitti ettei tykkää nyt yhtään tästä touhusta. Mentiin sitten loppumatkasta suurin osa hihnassa, ja koirat käyttäytyi hyvin. Eivät ainakaan ärhennelleet enempää.

Hilla käyttäytyi tosi nätisti koko lenkin, ja tuli heti kun huusin yms. Toki taskussa tuoksahtaneet lihapullat saattoivat edistää asiaa? Kuitenkin reilun tunnin lenkin jälkeen oli emännät ja koirat jo väsähtäneitä ( ainakin minä ja Hilla ;) ) ja lähdettiin vielä piipahtamaan uudella talolla.

Nyt viimein kotona pitkän päivän jälkeen, Hilla nukkuu ja minä meinaan mennä sohvalle ja vajota koomaan tv:n eteen ;) KIITOS lenkistä Maxille ja Janskulle, ja ke uudestaan :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

1 kommentti: