maanantai 11. toukokuuta 2009

Tottisryhmästä irtosi meille paikka!


Tuuletuksia! Oltiin Hillan kanssa tänään Kirstulan kentällä ekoissa tottistreeneissä, ja saatiin ryhmästä vakipaikka! Mahtava juttu! :) Itse treeneistä meni 80% Hillan hössötykseen, kun oli NIIN PALJON kivoja koirakavereita ja ihmisia ja hajuja ja ja ja...

Lopulta saatiin se huomio myös emäntään (tai siis oikeammin siihen lihapullaan), ja seuraamiset ja pysähdykset yms meni nappiin! Jee! Ensi kerralla toivottavasti päästään alusta alkaen itse asiaan, ettei 30min mene alun ihmettelyssä ja touhotuksessa. Ohjaaja oli mukava ja osaava, ja aikoo ottaa asiakseen Hillan luoksepäästävyyden treenaamisen. Hilla väistää vierasta ihmistä, ja ei toivoakaan siis kokeisiin tai näyttelyihin menemisestä ennenkuin se on ok. We'll work on that!Ihanaa kun saadaan joku ulkopuolinen valvomaan meidän touhuja ja antamaan neuvoja livenä!

Hillan mahavaivojen takia vaihdettiin Nutrasta nyt Brit:iin ja toivotaan, että maha alkaisi parantua.

Hilla oli vähän tympääntyneen näköinen kun ajeltiin tokoon (kuva yllä ;) ), mutta poistullessa oli iloinen mieli ja heiluva häntä :) Vielä pienet spurtit lenkillä, ruoka nassun eteen ja molemmat mennään nyt nukkumaan!

ps. ei tuhoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti