keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Eroahdistusta?

Kuten aiemmassa tekstissä mainitsin, kärsii Hilla ilmeisesti jonkinasteisesta eroahdistuksesta. Todennäköisesti ahdistus on monen asian summa, koska entisessä kodissa se ei ainakaan samassa määrin siitä kärsinyt.
Muuton ja lauman vaihtumisen aiheuttama stressi varmasti kärjistää tilannetta, ja hankin Mustista&Mirristä Hillalle DAP-haihduttimen oloa helpottamaan. Ainakaan vielä ei havaittavaa hyötyä ole ollut, mutta eipä se ole ollut toiminnassakaan täyteen tehoon vaadittavaa 48:a tuntia.

Käytännössä mahdollinen eroahdistus ilmenee tuhoamisena:
On järsitty ja maisteltu kaikenlaista hampaiden ulottuville sattuvaa, sohvaan järsittiin reikä, toisesta sohvasta revittiin pohjakangas, parit kengät natusteltiin ekana päivänä, parhaat täkit on nyt tilkkuina ja muuta mukavaa.
Kaikki mihin koira voisi itsensä satuttaa korjattiin pois, mutta aina tuntui löytävän jotain suuhunpantavaa.

Ensimmäiset kaksi päivää se sai olla rajatussa tilassa, joka käsitti olohuoneen, yhden makuuhuoneen ja eteisen. Se oli liikaa, ja maanatai-iltana hankitusta DAP:ista huolimatta tuhoaminen jatkui.
Eilen väsäsimme olohuoneen eteen portin, ja makkarin ovikin laitettiin kiinni.
Jännityksellä odotan, että mitä se hauva on keksinyt tänään! Tämän päivän sotasuunnitelma on siis se, että Hilla jäi ainoastaan tilavaan eteiseen, josta poistettiin kaikki(?) pureskeltavaksi kelpaava. Portin läpi Hilla näkee olohuoneeseen ja ikkunasta ulos, vaikka itse sen oleskelutila on aika rajattu.
Radion jätin hiljaiselle soimaan, Hillan omaan tilaan jätin sen oman pedin, luita ja vettä.
Nyt vaan toivotaan, että 35kg neitokainen ei olisi pistänyt kotitekoista aitaa palasiksi, ja olisi saanut stressaamatta rauhoittua päiväksi.
DAP jätettiin edelleen seinään, josko siitä jotain hyötyä olisi....

Toivotaan parasta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti