Me, eli ryhmärämä

Minä

.. Olen Nea, 25-vuotias koiraharrastaja , jonka nykyinen asuinpaikka löytyy Hämeenlinnasta. Aiempaa koirakokemusta on saksanpaimenkoirista, syrjähypyn Rhodesialaisiin tein toukokuussa 2009. Hetkeäkään en ole katunut!

Varsinaista koiraharrastuskokemusta minulla ei ennen ensimmäistä rhodea ollut. Olemmekin Hillan kanssa kolunneet tokokursseja, rallytokoja + Heron kanssa näyttelykurssin, pentutokoa ja näyttelyitä.
                     Ja siitä se ajatus sitten lähti;)
Yhteystiedot: nea.koivikko@gmail.com


Hero, FI MVA Mahiri Retta's Funtastic Boy
Saako rakkaasta "lapsesta" sanoa, että se oli vähän niinkuin vahinko? Sitä Heron tupsahdus meille nimittäin oli. Olin jo pitkään haaveillut toisesta rhodesta, mutta aina järki voitti tunteet; kauhea pentuaika, toinen iso ja ahne suu ruokittava, tuplahuoli, tuplatyö. Olin jopa hetkeä aiemmin tyytyväisenä todennut, että "onneksi olen saanut pidettyä järjen päässä, enkä ottanut sitä Jennyn pentua vaikka mieli teki".
Hah sanon minä! Tunteet vei ja vihelsi mennessään, ja (pitkään harkitusta) hetken mielijohteesta meille varattiin Hero, Mahiri Retta's Funtastic boy, syntynyt 13.8.2010.

Hero on kaikkea mitä odotin ja tuplasti enemmän.
Heron kanssa harrastusmielessä pääpaino on näyttelyissä, mutta ei-kisatasolla harrastellaan tokoa ja mejää.
Hero 2 years. (c) Riikka JänttiMuistoissamme, im memoriam:

Hilla, Mbwasimba Mbwajike Azima, 22.3.2008-3.7.2013

Hilla nukkui pois 3.7.2013. Tapahtumien kulun voi lukea täältä.

Hilla on ensimmäinen Rhodesiankoirani. Hilla saapui meille vuoden ikäisenä muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Hilla otti paljon ensimmäisen vuoden aikana, mikään ei tullut ilmaiseksi. Kun yhteinen sävel löytyi, on elo ollut hyvinkin leppoisaa tämän mukavuutta rakastavan sohvanvaltaajan kanssa.


Hilla 4 years (c) Riikka Jäntti
Hilla rrrakastaa tokoa, sen intoa ei pysty sanoin kuvailemaan. Hilla on myöskin suhteellisen hankala luonne, joten välillä onnistuu kaikki, välillä ei mikään yhtään koskaan. Hilla on varsinainen persoona; Sano kerran pahasti, ja tämä normaalisti äärettömän ahne koira sylkee antamasi nakin pois halveksuvan katseen saattelemana. Hilla on hieman varautunut, eikä läheskään niin avoin ja ystävällinen kuin Hero. Hillalla on omat kujeensa ja kotkotuksensa, mutta perhettään kohtaan se on rakastava isolla ärrällä.
Hillan kanssa näyttelyihin emme ole menneet, koska
Hilla ei luonteensa puolesta siihen sovellu kovinkaan hyvin. Vieraisiin äärimmäisen epäluuloisesti suhtautuvaa koiraa en vie stressaamaan vieraiden käsittelyyn, joten Hilla saa keskittyä siihen mitä se mieluiten tekee:  pupujen jahtaamiseen, tokoiluun ja köllöttelyyn.

Hillan virallinen nimi on Mbwasimba Mbwajike Azima, syntynyt 22.3.2008


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti