maanantai 25. toukokuuta 2009

Hieno Hilla!


JEEEE tämäniltainen tottis meni niin hienosti! Kerrankin pystyi lähtemään treeneistä naama ihan hangon keksinä, kun Hilla oli niin hieno :)!

Harjoiteltiin taas seuraamista, vauhdista istumista ja paikallaanoloa ja keskittymistä. Hilla alussa hösläsi hieman, mutta tosi nopeasti päästiin asiaan! Tällä kertaa älysin viedä sen n.40min metsälenkille pari tuntia ennen treeniä, eli sekin tietty saattoi auttaa asiaa.. Mutta anyways, Hilla kuunteli hienosti ja oli tosi rauhallinen ja hieno koko treenin ajan.

Viimeksi kun oltiin isossa ringissä ja aina yksi koirakko kerrallaan kiersi muita, niin Hilla oli menossa haistelemaan jokaista ja riehui. Nyt kaveri makasi jo kyljellään ja nautti auringosta, kun oli sen vuoro odottaa rennosti ja olla huomioimatta muita koiria :) Hilla siis päätti oppia sen kuolmistempun sitten kesken treenien, kun ei muuten saanut lihapullaa mielestään tarpeeksi nopeasti...Oli se mahtavaa, kun koira retkottaa ketarat oikosenaan kesken treenin! Noh, kuitenkin noustuaan se piti hienosti katsekontaktin ( lihapullaan ) ja odotti mitä sanon. Tosi mahtava juttu! Nyt on emäntäkin hyvillä mielin, ja Hillakin syötyään paketin lihapullia.

Painin itseni kanssa, että josko sitä uskaltautuisi Hillan kanssa 7.6 Match Show:hun...En tiedä uskallanko, kun Hillalla on se ongelma vieraiden ihmisten kanssa. Ei tykkää yhtään jos koskee, ja väistää minkä kerkiää..Jostakin hampaidentarkistuksesta puhumattakaan! Katsotaan josko mennään, ehkä odotellaan vielä...

Harmi kun ei ole ikinä kuvaajaa mukana treeneissä, olisi kiva saada muutama kuva sieltäkin tänne..Noo, ehkä saan Jonin ylipuhuttua lähtemään joku kerta kameran kanssa mukaan.

Kesäistä illanjatkoa, palataan taasen kun jotain tapahtuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti