sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Match Show Hollola

Torstaina oli siis vuorossa Heron ensimmäinen näytelmä Match Shown muodossa. Olimme harjoitelleet pitkään seisomista ja juoksemista, ja ne menivätkin oikein mallikkaasti! Pentuja  oli yli sata (!), joten odottelua riitti liiankin kanssa.. Olimme paikalla noin klo 11 ja kehien piti alkaa klo 12. Todellisuudessa kehät alkoivat pyöriä noin 12:40, joten mätsärissä vietetty aika venähti reiluun kolmeen. Me pääsimme Heron kanssa kehään noin klo 15, ja siihen mennessä pikkupoika oli ehtinyt väsähtää jo kertaalleen koko touhuun.

Hero käyttäytyi hienosti satojen ihmisten ja koirien joukossa, ja siitä saankin kyllä olla todellä ylpeä, hieno poika! Se oli kiinnostunut kaikista ja osasi alkuinnostuksen laannuttua rauhoittua viltille nukkumaan ja tarkkailemaan coolisti menoa :)

Mutta itse kehä...
Noh, Hero käyttäytyi upeasti alkuun: juoksi kauniisti ja seisoi hienosti paikallaan...mutta.. tuomari oli sellainen mörkö, että sitä mentiinkin karkuun jo ihan tosissaan... Aluksi Hero ei meinannut antaa tuomarin katsoa hampaita, ja tästä se selvästi jäi siihen käsitykseen, että ihan hanurista koko homma. Sain sen tulemaan takaisin ja kiinnittämään taas huomion lihapullaan, mutta tuomarin yrittäessä koskea löytyi koira taas näyttelyhihnan kauimmaisesta päädystä.. Tuloksena siis sininen nauha, ja kommentti "Aika tuhdissa kunnossa on tuo koira.. Lisää liikuntaa!"

Asia selvä..



Eli nyt vaan tiukka treeni viikolla, että ensi lauantaina Lohjalla saisi tuomari-setäkin koskea ;) 

Harmi kun hämärä parkkihalli ei ollut kovin otollinen kuvausmaasto..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti