lauantai 1. tammikuuta 2011

Ilotulitusta & lumimaniaa

Oltiin koirien kanssa tänään pitkällä metsälenkillä nauttimassa lumesta, ja meno oli aivan villiä. Hilla sekosi lumesta ja "vain" -8c lämpötilasta ihan täysin ja kaahasi edes takaisin minkä tassuistaan pääsi. Hero yritti pysyä menossa mukana parhaansa mukaan, mutta väkisinkin siinä jalkoihin jää kun Hilla-tädillä napsahtaa nupissa.. No, nyt ainakin näyttää uni maittavan molemmille, joten saa isäntäväki ottaa iisisti.

Uusivuosi meni suhteellisen rauhallisissa merkeissä: Keskiyön rakettisade ala Tuulos, maksimissaan noin 5 rakettia ;) Hero alkuillasta hiukan säikkyi paukkuja ja lymyili jonkin verran pöydän alla. Se ei kuitenkaan ollut paniikissa eikä millään muotoa hysteerinen, kunhan otti paikan talon turvallisimmasta poterosta pommituksen varalta ;) Pyrittiin olemaan ja touhuilemaan ihan normaalisti, ja johan Herokin kömpi pian pöydän alta pois. Hieman varuillaan se oli koko illan, mutta ei varsinaisesti pelännyt. Keskiyön ohi se nukkui onnellisesti, joten se siitä. Soittelin sille viikon mittaan Youtubesta ilotulitteiden ääniä, mikä mahdollisesti lienee auttanut asiaa.

Ollaan ahkerasti harjoiteltu näyttelyitä varten mm. seisomista ja juoksemista. Välillä tuntuu että Hero ennemminkin esittelee emäntää kuin minä sitä.. Seisomisessa Herolla on tällä hetkellä kolme moodia:
1. Halvaantunut lehmä (takajalat harillaan, selkä notkolla ja katse vaeltelee)
2. Piraija-piru (kaikkea purraan, riehutaan ja hypitään)
3. Ok (Seisoo neljällä jalalla, katsoo namia...mutta tämä on hyvin hauras noin 1:100 ilmenevä mielenhäiriö).

Hampaiden katsomisesta en jaksa edes alkaa kirjoittamaan. Pitänee antaa tuomarille kumihanskat, tai ainakin paketillinen sideharsoa..







Tilasin Peten koiratarvikkeesta Herolle ketjupannan, näyttelyhihna onkin jo.

Rauhallista alkanutta vuotta kaikille!!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti