torstai 20. tammikuuta 2011

Keittiöremontti..

Noniin nyt vihdoin on saatu keittiöremppa puoleen väliin ja koirat ovat olleet tapansa mukaan tiellä niin paljon kuin vain mahdollista . Olen itse ollut lomalla ke-> joten koirien kohdalla tilanne parantui huomattavasti. Alkuviikon joutuivat päivät viettämään Heron aitauksessa etteivät olisi teloneet itseään laatanpalasiin, ja näin estettiin myös Heron random-esineiden syöntivimma (Oli alkuviikosta syönyt jossain vaiheessa metallisen pullonkorkin, jonka oli sitten myöhemmin oksentanut...)..Pösilö koira.

Tiistaina alkoi Heron arkitottiskurssi Hämeenlinnassa (järjestäjänä Silkkitassu), ja siellä meni kaikki paljon paremmin kun uskalsin edes unelmoida! Heron kanssa olen arkitottelevaisuutta ja pienissä erissä tokojuttuja harjoitellut jo pikkupennusta alkaen, ja tiesin sen osaavan kaikki perusasiat. Yllätys kuitenkin oli se, että Hero ottaa todella hienosti kontaktia vaikka on muita koiria, ja liikkeetkin meni hienosti nappiin vaikka muut koirat temmelsivät ympärillä. Kaikki koirat olivat alle 8kk vanhoja, ja monet eivät vielä osanneet maahanmenoa tai perusasennon alkeitakaan. Kaikilla muilla kurssilaisilla oli eka koira kyseessä, joten se selittänee osaltaan asiaa. Olin Herosta todella ylpeä, en olisi ikinä uskonut sen pärjäävän niin hienosti =)! Innolla odotetaan seuraavaa kertaa. Vaikka kurssilta ei mitään uutta varsinaisesti saisikaan, niin Hero ainakin oppii vielä paremmin keskittymään hälinän keskellä työskentelyyn jos ei muuta.

Nyt loppuviikosta lomalla ollessani olen voinut vahtia koiria paremmin ja lenkittää enemmän. Tänään oltiin taas Caritan ja Carman kanssa tunnin metsälenkillä ja meno oli sen mukaista =) Tunnin hankimellastuksen jälkeen olivat molemmat aivan valmista kauraa kunnon päikkäreille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti