lauantai 15. tammikuuta 2011

Hieno Hero!

Lohjan pentunäyttelystä palauduttu, ja mieletön fiilis! Heron sisaruksista paikalla olivat Bea (Mahiri Retta's Fortuna), Foxy (Mahiri Retta's Foxy) ja Rif (Mahiri Retta's Fyor). Olimme paikalla noin puoli 11 ja kehään pääsimme varmaankin puoli yhden aikoihin  (?). Ensin kehään menivät Hero ja Rif. Jännitin tuomarin osuutta todella paljon mätsärin tapahtumien takia, ja penkin allehan se kopeloinnin osalta menikin taas.. Hero ei antanut kunnolla kajota hampaisiin, ja yritti päästä koko touhusta pois...

Muuten kehässä liikkuminen meni hyvin ja seisotuksetkin meni suunnilleen nappiin :) Tuloksena: Hero urosten paras ja kunniapalkinto. Sen jälkeen kehässä Hero mitteli ROP:ista 8kk nartun kanssa, ja kuten oletettavaa on, kehittyneempi narttu vei ROP:in. Olen todella ylpeä Herosta! VSP ja KP! Olin aivan äimänä kun tuomari julisti tuloksen...Upeaa! =D Tuomarin mukaan kehässä oloa pitää toki harjoitella, mutta tuomarin karttaminen on ikävaiheeseen suhteutettuna normaalia. Kasvattajakehäänkin osallistuimme ainoana rhoderyhmänä, joten ROP kasvattaja tipahtu tilille myös. Onnea Mahiri Retta'sin F-pesueelle, hieno näyttely :)!

Tässä vielä kirjallinen arvostelu:

"Vahvuusasteeltaan erinomainen. Runko saa vielä hieman pidentyä. Vahva urosmainen pää, jossa oikea ilme. Hyvä kaula, ylälinja ja rungon volyymi. Vahvat hyvin kulmautuneet raajat. Vielä löysät, mutta hyvänmittaiset liikkeet. Hieman lyhyt ridge. Ikään sopiva käyttäytyminen, mutta kehätotutusta harjoiteltava."

Tuomarina toimi Markku Mähönen.


yäk






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti