maanantai 14. maaliskuuta 2011

Toko: Hyppy

Eilisissä treeneissä oli Herolle uutena asiana hyppy. Heroa en ole aiemmin hyppyyttänyt, eikä se ennen eilisiä treenejä ollut edes nähnyt tokon oranssia hyppyestettä. Ennen treenien aloitusta valmistautuminen alkoikin esteeseen tutustumisella, sitä ihmeteltiin edestä ja takaa. Nostin esteestä ylimmät kolme lautaa pois, jotta se olisi mahdollisimman matala ja helppo ylitettävä. Aluksi Hero ei meinannut hypätä yli ollenkaan, mutta parin kokeilun jälkeen hoksasi idean. Kun Hero oli ymmärtänyt jutun juonen, ei hypyssä enää ollut mitään ongelmaa, fiksu poika! =)

Treenit alkoivat taas luoksepäästävyydellä, josta Hero suoriutui hienosti: Pylly pysyi maassa ja ohjaajaan suhtauduttiin ystävällisen välinpitämättömästi. Luoksepäästävyyden jälkeen aloitettiin hypyt yksi kerrallaan, ja Hero pääsi autoon Hillan kanssa odottelemaan omaa vuoroaan. Hillan kanssa treenailin taas ennen Heron treenien alkua, joten Hilla oli taas autossa Herolle odotusseurana. Hillalle hyppy on tuttu juttu, joten se joutui tyytymään autosta tiirailuun.

Oman vuoromme tultua en oikein tiennyt miten Hero liikkeestä suoriutuisi, koska ensimmäiset hypyt tosiaan tehtiin hieman ennen treenien alkua. Noh, eipä olisi tarvinnut epäillä, koska Hero hoiti homman kotiin hienosti:)! Hypyt meni täysin nappiin, eikä Hero edes miettinyt esteen kiertämistä. Viimeisiin hyppyihin estettä korotettiin, ja siitä huolimatta ei Hero epäröinyt hetkeäkään vaan mennä leiskautti esteen yli ja kääntyi esteen jälkeen odottamaan lisäohjeita. Saimme alokasluokan hypyn suoritettua kokonaisena liikkeenä loppuun saakka, koska "seiso" käskyn jälkeen Hero osasi odottaa esteen toisella puolella, että pääsen kiertämään sen viereen. Hienoa Hero! Ohjaaja kehui sitä, että koska pennusta asti kontaktia on treenattu, osaa Hero vieraankin liikkeen tiimellyksessä ottaa kontaktia ja "kysyä", että mitäs nyt tehdään. Tämä näkyi kuulemma siinä, että hypyn jälkeen Hero kääntyi heti ensimmäisestä hypystä alkaen heti ympäri, ja odotti minulta ohjeita / käskyä. Kyllä lämmitti ohjaajankin mieltä :)

Treenien lopuksi otettiin vielä yksitellen iloiset vauhtiluoksetulot, jotta jäisi kaikille koiruuksille mahdollisimman hyvät fiilikset treeneistä. Ohjaaja piteli Heroa pannasta kun juoksin hallin toiseen laitaan, jonka jälkeen käsky "Tänne!". Ja Herohan tuli, hyvä kun alta ehti pois ;)

Pari treenikaveria katsasti myös Heron hampaat ja tällä kertaa meni hyvin. Niin hyvin, että Hero meinasi heittää leikiksi koko homman.. Aiemmin hieman pelottavat miespuoliset hampaankatsojat saivat kyllä kurkkia suuhun, mutta Hero vastaavasti meinasi tarkistaa heidän hampaansa pusuttelemalla "tuomarien" naamat märiksi :)

Tiistaina meillä on ekat näyttelytreenit Hämeenlinnassa ja sunnuntaina onkin koitos nimeltä Lohjan M&M Puppy Cup!

2 kommenttia:

  1. Näitä on kyllä hauska lueskella, kun oma pentu on nyt 6kk ja vähän teidän jäljessä tullaan. Aloitettiin nyt toko ja oltiin myös Lohjalla ekaa kertaa näyttelyissä.
    Kiva seurailla teidän kehitystä :)
    T:Nala
    http://bhoomidevi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Täytyykin tulla kurkistamaan teidänkin elämää tarkemmin! =) Tsemppiä tokoiluun, meillä oli tänään treeneissä liikkeestä jättävät liikkeet (sanahirviö), joten kohta alkaa olemaan kaikki ALO:n liikkeet tassussa =)

    VastaaPoista