torstai 31. maaliskuuta 2011

Tappajan tassut..



..Tai tappajatassut, ihan miten asian haluaa ilmaista.

Eipä tarvitse työkavereiden miettiä, että mitähän tuonkin kotona tapahtuu, kun saavun töihin milloin mikäkin paikka ruhjottuna ja mustelmilla, verinaarmuista puhumattakaan. Reisissä on pieniä sinimustia jälkiä, naamassa käsissä ja kaulassa verinaarmuja. Päänahassa on naarmuja..Missähän ei olisi naarmuja, varpaissa? Syypää tähän kaikkeen ei löydy kissasta (kuten moni voisi kuvitella), vaan asialla on ystävämme Hero, 7,5kk nuorisorikollinen.

Tassut. Tälle kyseiselle huligaanille tassut ovat ihan äärimmäisen tärkeä kommunikointiväline. Tassuilla tervehditään järjestelmällisestä ei-saa-hyppiä-tapakasvatuksesta huolimatta, luoksetullessa jarrutus tapahtuu tassuilla emännän jalkoihin jarruttamalla. Isäntä ja emäntä kannattaa herättää rötkäisemällä tassu naamaan, ne tykkää varmasti. Sohvalla maatessa on kätevästi kaiken yläpuolella, ja tassulla voikin iloisesti läpsiä Hillaa päähän, jos Hilla raukka sattuu tulemaan sohvan läheisyyteen. Emännän meikkausta voi avuliaasti avittaa läpsimällä tassulla maskaraa ja luomivärisivellintä, ei se muija muutenkaan niitä nätisti saisi. Pieniä ja isoja pyöriviä esineitä voi läpsiä tassuilla, ne menee kovaa. Jos erehtyy Heron viereen sohvalle, voi emäntää kätevästi läpsiä tassulla naamaan, kaulaan ja muihin paljaisiin paikkoihin - näin emäntä varmasti ymmärtää kuinka tärkeä ihminen hän on.

Nenää voi myös käyttää moniin em. toimintoihin. Nenällä voi myös onnistuneesti poistaa isännän puhelimesta torkkuhälytyksen koskemalla kellon kuvaa. Nenän voi myös laittaa ulkoa tullessa kenkiä pois ottavan ja kyykistelevän emännän takapuoleen.

Kiitos Hero.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti