maanantai 15. kesäkuuta 2009

Kesäkesäkesä


Noniin nyt pääsen duunikoneeltakin jo päivittämään blogia, kotiin ei netti vieläKÄÄN ole tietään löytänyt.


Harmiksemme jouduttiin Hillan kanssa jäämään kesän lopuista tottiksista pois, kun Hillalla alkoi n.2,5vkoa sitten juoksu :( Kurja juttu...Mutta syksyksi metsästän jo kuumeisesti uutta kurssia, ettei jäädä ihan paitsioon koulutusasioissa :)

Itse juoksu on mennyt ihan hyvin, Hillallehan se on vasta toinen laatuaan.
Pojat on hirmu kiinnostavia, ruoka ei oikein maistu samalla tapaa ja tyttö on vähän vaisumpi, mutta muuten menee ihan mainiosti!
Alkuun Hillalla oli vaikeuksia tottua vaaleanpunaisiin röyhelöpöksyihinsä, mutta antoi lopulta niiden olla jalassa, kunhan me olimme kotona. Jos Hilla jäi yksin, oli housuista kuoriuduttu alta aikayksikön...
Muuttokin meni hyvin, ja Hilla on kotiutunut uuteen taloon hienosti! Pientä levottomuutta oli alkuun, mutta muuten ei ongelmia. Ja omalla pihallakin on neiti nyt pysynyt, eli ei tarvitse haravoida naapurustoa kuten aluksi pelkäsin...
Ostin Mustista&Mirristä Hillalle valtavan luun (lehmän jalan, suoraan sanottuna), ja sen parissa on näköjään mukava askarrella terassilla.
Ollaan nyt pihalla harjoiteltu omatoimisesti tottisjuttuja, mutta kyllä se kurssille täytyy taas päästä... Toivottavasti Tuuloksen koirakerho huolii meidät mukaan syksyllä! :)

Hilla kävi muutamana lämpimänä päivänä järveäkin ihmettelemässä, ja oikein hikisen riekkuhetken jälkeen se meni jopa mahaa myöten veteen! Ridge kuitenkin oli koko ajan pinnan yläpuolella, eli ihan uimiseksi ei sitä voi kutsua...;)

Punkkikarkoite meni taas niskaan, hienosti on toim
inut! Yhtäkään punkkia ei ole löytynyt, vaikka mennään
ihan kamalissa pusikoissa ja ryteiköissä. Meillä on käytössä bayvantic, ja siis iso suostitus tälle tuotteelle!

Kesäsuunnitelmia tässä nyt tehdään kuumeisesti ja
eiköhän me johonkin mökintapaiseen kallistuta..Eipähän kauhukakaraa voi oikein hoitoonkaan viedä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti