lauantai 2. lokakuuta 2010

Tassutellen syyssäässä











Voi miten hieno poika! Ei yksiäkään pissejä tai kakkeja sisälle KOKO aikana! Toki asiaan on vaikuttanut se, että ole ollut "mammalomalla" pe-su, eli olen voinut viedä Heroa pissalle aina kun se herää, on syönyt yms. Mutta pikkuinen on pidätellyt yötkin! Aamulla herättää siinä seitsemän aikaan, ja tekee kaikki tarpeensa ulos =) Sit aamupalaa naamariin, ja takasin nukkumaan. Tänään noustiin lopullisesti vasta yhdeksän jälkeen.. perfect!
Hilla on ottanut Heron jo aikalailla "omakseen". Tänään ensimmäistä kertaa nukkuivat ihan vierekkäin! Hilla makasi matolla, ja Hero varovasti mönki ihan kylkeen kiinni. Siinä sitten nukkuivat =) Oli niin hellyttävä näky, että suunnilleen pidätettiin hengitystä ettei rikottaisi tilannetta. Koirat myös leikkivät keskenään paljon, tosin välillä Hilla on liian kovatassuinen ja pitää puuttua leikkiin. Suurimman osan ajasta kaksikkoa ei kuitenkaan tarvitse vahtia niin tarkasti, koska Hilla osaa olla todella varovainen. Hieno Hilla! :)
Hilla murjottaa tosin vieläkin...Se on suhteellisen normaali kotona, mutta ulkona se ei kuuntele eikä tottele yhtään! Tänään tokossa se oli suurinpiirtein, että haist kuule itte. Liikkeet kyllä tehtiin, mutta toooosi löysästi ja haluttoman oloisesti... toivottavasti se tokenee pian..:)
Huomenna on Heron eka päivä ihan yksin, kun me palataan normaaliin työarkeen. Onneksi naapurin täti on luvannut käydä Herolle antamassa ruoan aamupäivisin, ja ehkä välillä vie pissille ja leikittääkin! Ihanaa! Kiitos Tiina!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti